Røde Port Bistro

Røde Port Bistro

July 2, 2021

Info

Venue

Røde Port Bistro

Date

July 2, 2021

Location

Algade 53, 4000 Roskilde

Playing with

Solo Concert

View event

Description

Denne koncert er arrangeret af RoskildeBeat i samarbejde med Røde Port Bistro

Sanger / sangskriver Jens Einer Sorensen, aka J.Tex, blev født i Detroit, Michigan og voksede op i Danmark. Lærte at spille på forskellige instrumenter allerede som seksårig. J.Tex levede af at spille live i Europas, hovedsageligt i Italien og Frankrig i de tidlige 90'ere. Inspirationen er tydeligt fra det store åbne, “Dustville” America, men misforstå det ikke - J.Tex er virkelig en urban cowboy, og i en alder af tyve vendte han tilbage til staterne for at søge efter sine musikalske rødder. J. Tex startede sin rejse i Nashville, Tennessee med en guitar i den ene hånd og en pensel i den anden, han rejste over hele Syden.
Efter et par måneder med forskellige job, fandt han sig på en lang rejse gennem Syden. Han havde en stor ledsager og mentor i den ildbrændende karnevalsmaler og kunstner "den enbenede mand" John Heiner. Denne tur var en livsoplevelse for J.Tex - at lære kunsthandel og leve det vilde liv på vejen. Når han rejste lange timer op og ned ad motorvej 75, fandt han altid tid til at skrive sange, når han jammede med indfødte amerikanere.
Glæd jer til en virkelig god entertainer, der garanteret vil præsentere nogle af numrene fra seneste album "Neon Signs & Little White Lies", der allerede bliver spillet flittigt på DR Se mindre